• Mike Pence a avut în ultimele două săptămâni simptome asociate reducerii ritmului cardiac
  • Intervenţia de rutină a fost un succes şi ne aşteptăm să se recupereze în totalitate şi să reia activităţile normale în următoarele zile, a spus purtătorul de cuvânt al lui Mike Pence
  • Mike Pence le-a mulţumit medicilor

Fostul vicepreşedinte american Mike Pence a fost supus unei intervenţii chirurgicale de rutină pentru implantarea unui stimulator cardiac şi se va recupera în totalitate, a anunţat, joi seară, purtătorul său de cuvânt.

Mike Pence, în vârstă de 61 de ani, care dezvăluise anterior o afecţiune cardiacă „asimptomatică”, a fost operat la Centrul medical Inova Fairfax, situat în statul american Virginia, după ce a avut în ultimele două săptămâni simptome asociate reducerii ritmului cardiac, a declarat Devin O’Malley, purtătorul său de cuvânt, citat de agenţia Reuters.

„Intervenţia de rutină a fost un succes şi ne aşteptăm să se recupereze în totalitate şi să reia activităţile normale în următoarele zile“, a precizat Devin O’Malley.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Mike Pence le-a mulţumit medicilor. „Sunt recunoscător pentru profesionalismul rapid şi pentru tratamentul acordat de medici excepţionali, de asistenţi medicali şi de tot personalul Institutului de Cardiologie şi Boli Vasculare Inova“, a declarat Mike Pence, mulţumindu-le şi medicilor din statul natal, Indiana.