• Nu este surprinzător faptul că familia regală are un program de Crăciun elaborat, iar anul acesta nu va face excepție.
  • Evenimentul este unul în cadrul căruia membrii familiei au parte de o rară fărâmă de intimitate totală, ceea ce înseamnă că nu vor fi difuzate fotografii.
  • Copiii au propria lor mică masă într-o cameră diferită”, a spus Mike Tindall.

Nu este surprinzător faptul că familia regală are un program de Crăciun elaborat, iar anul acesta nu va face excepție. Sărbătoarea anuală obișnuia să vadă cum grupul regal se adună la Palatul Buckingham pentru un ospăț găzduit de regină, iar în 2019 a atras un număr impresionant de 70 de persoane.

Anul acesta va fi primul an în care regele Charles va fi gazda de când a urcat pe tron și, în schimb, va deschide ușile castelului Windsor pentru zeci de rude înainte ca acestea să coboare la Sandringham pentru principalele festivități de la sfârșitul acestei săptămâni.

Evenimentul este unul în cadrul căruia membrii familiei au parte de o rară fărâmă de intimitate totală, ceea ce înseamnă că nu vor fi difuzate fotografii – dar Mike Tindall, soțul nepoatei lui Charles, Zara Tindall, s-a destăinuit anterior cu privire la tot ceea ce se va întâmpla în timpul sărbătorilor, potrivit Daily Star.
Și, într-o întorsătură surprinzătoare, copiii regali, inclusiv prințul George, prințesa Charlotte și prințul Louis, sunt așteptați să participe la eveniment, dar nu vor sta alături de ceilalți membri ai familiei regale.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

În 2019, Mike a vorbit despre sărbători în podcastul său de rugby, pe care îl coprezintă împreună cu James Haskell și Alex Payne. Acesta este prânzul în familie, erau șapte mese, așa că trebuie să fi fost vreo 70 de persoane acolo”, a spus el. Colegii săi au întrebat: Vă simțiți mai aproape de masa principală în fiecare an sau vă aflați în spate? Există o promovare și o retrogradare în funcție de performanța anului? Pentru că, dacă da, îmi imaginez că ești destul de bine așezat în partea dreaptă a Majestății Sale.”

Mike nu a comentat imediat, dar mai târziu a adăugat: Am fost la masa prințului Charles, a fost minunat.” El a dezvăluit apoi că copiii regali au chiar și camera lor, departe de adulți.

Copiii au propria lor mică masă într-o cameră diferită”, a spus el. Prințul Louis va avea, totuși, un rol principal în sărbătorile din ziua de Crăciun din acest an, alăturându-se pentru prima dată la tradiționala plimbare a familiei spre biserică.

Încântați, fanii regali se așteaptă la mai multe pozne obraznice din partea micuțului de patru ani, care a furat inimile națiunii cu poznele sale la sărbătorirea Jubileului Reginei în iunie. Într-o altă premieră, Charles al III-lea va face istorie cu primul său discurs festiv, devenind astfel regele care se va adresa națiunii la televizor în ziua de Crăciun. Sondaje recente au sugerat că 38% dintre britanici vor fi prezenți la televizor.