• Miliardul Rupert Murdoch este președintele canalului de știri Fox News
  • Acesta s-a vaccinat la un medic generalist
  • Murdoch a declarat că îi încurajează pe toți oamenii să se vaccineze
  • Tucker Carlson i-a avertizat pe telespectatori să fie sceptici la campaniile de promovare ale vaccinului
  • Echipa de la Fox News este sceptică în ceea ce privește vaccinarea

Miliardarul Rupert Murdoch, președintele Fox News, în vârstă de 89 de ani, s-a vaccinat la un medic generalist, într-un centru special din Henley, Oxfordshire, relatează The Daily Mail.

În ciuda scepticismului față de vaccin pe care îl arată echipa de la Fox News, Rupert Murdoch încurajează oamenii să accepte vaccinul.

Încă din vară, Murdoch s-a izolat undeva în Regatul Unit cu soția sa, Jerry Hall, și a afirmat la un moment dat că ar vrea să le mulțumească „atât personalului esențial și staff-ului NHS (Departamentul de Sănătate) care s-au sacrificat în pandemie, cât și oamenilor de știință incredibili care au făcut posibilă dezvoltarea vaccinului”, îndemnându-i totodată pe oameni să se vaccineze „în momentul în care devine disiponibil”

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Tucker Carlson, gazda unuia dintre cele mai bine cotate televiziuni din Statele Unite, și-a început emisiunea joi seara, aducând în discuție cazurile celor două cadre medicale din Alaska, ce au dezvoltat simptome asemănătoare șocului anafilactic, avertizându-i pe telespectatori să fie sceptici față de campaniile de vaccinare.

Tucker Carlson a declarat „Chiar dacă susțineți vaccinurile, cum și noi o facem, chiar dacă recunoașteți câte milioane de vieți au fost salvate în ultimii 50 de ani de către vaccinuri, cum și noi o facem – acest vaccin este prea mult și pare fals, pentru că este. Terminați cu sloganurile”, menționând totodată că nu este un „conspiraționist”.