• „Statele Unite au căutat din nou să creeze tensiuni și crize în regiune apelând la politica eșuată a iranofobiei„.
  • Ieri seară, presa de stat iraniană a relatat că Teheranul a impus sancțiuni împotriva a încă 61 de persoane din Statele Unite.

Ministerul iranian de Externe a declarat duminică, după vizita președintelui american Joe Biden în Arabia Saudită, că SUA încearcă din nou să creeze tensiuni în Orientul Mijlociu folosind „iranofobia”, informează Baha.

„Statele Unite au căutat din nou să creeze tensiuni și crize în regiune apelând la politica eșuată a iranofobiei„, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe al țării, Nasser Kanaani, citat de presa de stat.

Ieri seară, presa de stat iraniană a relatat că Teheranul a impus sancțiuni împotriva a încă 61 de persoane din Statele Unite, printre care și fostul secretar de stat Mike Pompeo, pentru sprijinul acordat de acesta grupului disident Mujahideen-e-Khalq.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Presa de stat iraniană a relatat sâmbătă că Teheranul a impus sancțiuni împotriva a încă 61 de persoane din Statele Unite, printre care și fostul secretar de stat Mike Pompeo, pentru sprijinul acordat grupului disident Mujahideen-e-Khalq.

De asemenea, presa iraniană a precizat că printre alte persoane aflate pe lista neagră se numără fostul avocat al președintelui Donald Trump, Rudy Giuliani, și fostul consilier pentru securitate națională de la Casa Albă, John Bolton.

Teheranul a pus inițial pe lista neagră 51 de cetățeni americani în ianuarie, adăugând alți 24 pe listă în aprilie.