• Miniștrii Bode, Gheorghiu și Oros au promovat vaccinarea în videoclipuri
  • Florin Cîțu a promovat primul vaccinarea și a lansat leapșa către miniștri

A fost alarmă azi la Ministerul de Interne. Șeful cel mare Bode a adunat polițiști, trupe anti-tero sau salvatori în fața clădirii. Nu a fost nicio urgență. Ministrul Bode a răspuns la apelul șefului de Guvern, Cîțu, care promovează vaccinarea printr-un clip. Vineri au luat și continuat leapșa Lucian Bode de la Interne, Bogdan Gheorgiu de la Cultură și Adrian Oros de la Agricultură.

Ministrul de Interne, Lucian Bode, amintește că a fost diagnosticat cu COVID-19.

„A fost o perioadă dificilă. (…) Pentru mine, vaccinul înseamnă viață și siguranță”, spune Bode.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu, spune, după ce își dă jos masca de protecție înre-o sală de spectacole, că „parcă e mai bine așa”.

„Pentru mine, vaccinul conține siguranță pentru cei dragi, strângeri în brațe, mese în familie și posibilitatea de a vedea zâmbete, săli de spectacole pline, festivaluri și, totodată, eliminarea restricțiilor. Masca ne-a fost de folos, dar toți vrem să renunțăm la ea”, adaugă Gheorghiu.

La rândul său, ministrul Agriculturii spune că pentru el vaccinul înseamnă reîntoarcerea la studenți și îmbrățișarea nepotului.

„Pentru mine vaccinarea reprezintă posibilitatea de a-mi îmbrățișa nepotul, de a-mi îmbrățișa familia fără nicio grijă, posibilitatea de a mă reîntâlni cu prietenii, posibilitatea de a mă reîntoarce în mijlocul studenților mei, de a reveni la viața dinainte”, spune și ministrul Agriculturii, Adrian Oros.