VIDEO Ministrul Transporturilor este confuz în privința planului pentru dezvoltarea infrastructurii. Nu știe câte proiecte vor fi

  • Ministrul Transporturilor a fost confuz când a explicat câte proiecte de autostrăzi are Guvernul Orban.
  • Cabinetul liberal promite să construiască 3.000 de kilometri de autostradă în următorii 10 ani, dacă rămâne la guvernare.
  • „Vom veni etapizat cu cele 22 de proiecte, care pot fi 26 sau pot fi 37”, spune Lucian Bode, ministrul Transporturilor.
  • România nu a reuşit să construiască mai mult de 50 de kilometri de autostradă pe an.

Nu mai visa la autostrăzi şi închide documentul în care Guvernul promite 3.000 de kilometri de şosea rapidă în următorii zece ani!

Ministrul Transporturilor este uşor confuz când vorbeşte despre planul pentru dezvoltarea infrastructurii.

În plus, nici statistica nu este de partea liberalilor: în 13 ani de când suntem în Uniunea Europeană, statul a construit cel mult 50 de kilometri de autostradă pe an.

Cu 823 de kilometri de şosea rapidă în 2018, suntem pe locul 21 în blocul comunitar în aceastea privinţă. Iar şansele să crească nu există, dacă îl ascultăm pe ministrul Transporturilor.

„Sunt cinci criterii, pe care noi le vom… încă o data, pot fi şase.

22 de proiecte, care pot fi 26, sau pot fi 37, dar noi am venit cu un plan prin care vrem să ajungem la cei 3.000 de kilometri şi sigur, finanţare”, declară Lucian Bode, ministrul Transporturilor.