• Ministrul de Finanţe, Adrian Câciu, spune, joi, că se va ajunge la o soluţie, împreună cu reprezentanţii Comisiei Europene, în cazul vaccinurilor împotriva Covid-19: „ Mi se pare incorect să plăteşti ceva ce nu foloseşti. Cred că o să găsim o soluţie”.
  • Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, duminică, la Antena 3, că România a cumpărat peste 100 de milioane de doze de vaccin, pentru 15 milioane de români.
  • El a acuzat fostul Guvern că a mai făcut un contract de 40 de milioane doze, pentru anii 2022 şi 2023.

Ministrul de Finanţe, Adrian Câciu, spune, joi, că se va ajunge la o soluţie, împreună cu reprezentanţii Comisiei Europene, în cazul vaccinurilor împotriva Covid-19: „Mi se pare incorect să plăteşti ceva ce nu foloseşti. Cred că o să găsim o soluţie”.

Nu comentez, pentru că la mine vine, dacă este deschiderea de credite bugetare… Sper să vă comunice domnul ministru Rafila. Ştiu că există această dezbatere şi pot să spun doar un punct de vedere personal – mi se pare incorect să plăteşti ceva ce nu foloseşti. Asta este o chestiune în care trebuie să se găsească o soluţie. Cred că o să găsim împreună şi cu Comisia Europeană o soluţie. Eu atâta văd aşa – plăteşti pe ceea ce ai, pe ceea ce consumi. Trebuie clarificate lucrurile, dar trebuie discutat probabil şi cu Comisia Europeană”, spune Adrian Câciu.

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, duminică, la Antena 3, că România a cumpărat peste 100 de milioane de doze de vaccin, pentru 15 milioane de români.

Recomandări

NEGULESCU IA PREMIU PENTRU ȘTIINȚĂ
HARRY NU PRIMEȘTE MAI MULTĂ SECURITATE
FBI CERCETEAZĂ PRĂBUȘIREA DIN BALTIMORE
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
PAKISTANUL, LOVIT DE PLOI
ȘTII DE VREME? AU CĂZUT 14 RECORDURI DE CĂLDURĂ

El a acuzat fostul Guvern că a mai făcut un contract de 40 de milioane doze, pentru anii 2022 şi 2023.

România a acceptat în mai 2021 achiziţia de vaccin împotriva Covid-19 pentru anii 2022 şi 2023, menţionează ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila. În luna mai a anului trecut, ministrul Sănătăţii a fost Ioana Mihăilă, din partea USR.