• Ministrul de finanțe din Ontario, Rod Phillips, demisionează din cauza vacanței în Caraibe
  • Ontario, cea mai populată provincie din Canada a descurajat toate călătoriile neesențiale pe fondul numărului record de cazuri noi
  • Odată întors din vacanță, Phillips le-a spus reporterilor, că speră să-și păstreze job-ul, dar va respecta decizia premierului

Premierul din Ontario, Doug Ford, a anunțat că ministrului de Finanțe din cabinetul său, care a făcut o călătorie în Caraibe în timp ce provincia era în izolare, a demisionat, conform BBC.

Ministrul Rod Phillips și-a cerut scuze și a calificat călătoria drept „o greșeală stupidă”.

Ford a declarat că plecarea lui Phillips a arătat că guvernul său „ia în serios obligația noastră de a ne menține la un standard cât mai înalt”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Cea mai populată provincie din Canada a descurajat toate călătoriile neesențiale pe fondul numărului record de cazuri noi.

Phillips, care este membru al Partidului Conservator Progresist, a făcut o călătorie personală la St. Barts pe 13 decembrie și s-a întors joi dimineață.

Înaintea sărbătorilor, oficialii din domeniul medical din Ontario au cerut rezidenților să rămână acasă, pe fondul unei creșteri continue a cazurilor de COVID-19.