• Pașaportul Covid este un document necsar pentru a avea acces în majoritatea locurilor publice închise.
  • Ministrul israelian al Sănătății: „Nu există nicio justificare medicală sau epidemiologică pentru pașaportul Covid”.
  • Horowitz: „este menit doar să exercite presiuni asupra celor nevaccinați pentru a se vaccina”.

Mai mulți miniștri au fost auziți duminică, înainte de o reuniune a cabinetului, spunând că unele restricții legate de coronavirus sunt menite doar să stimuleze vaccinarea, mai degrabă decât să reducă morbiditatea, în timp ce deplângeau faptul că cei nevaccinați ocupă paturi de spital, anunță Times of Israel.

„Cred, de asemenea, că puteți elimina permisul verde pentru restaurantele în aer liber”, i-a spus ministrul de interne Ayelet Shaked ministrului sănătății Nitzan Horowitz, în imagini difuzate duminică seara de canalul 12 de știri.

Pașaportul Covid este un document deținut de cei care sunt vaccinați sau care s-au vindecat de COVID și este necesar pentru a avea acces în majoritatea locurilor publice închise, precum și în atracțiile aglomerate în aer liber. Însă, reacția ministrului israelian al Sănătății vizavi de acest subiect este una suprinzătoare. Ministrul israelian al Sănătății (în dreapta imaginii) a fost înregistrat în timp ce îi spunea omologului său de la Interne (stânga): „Nu există nicio justificare medicală sau epidemiologică pentru pașaportul Covid, acesta este menit doar să exercite presiuni asupra celor nevaccinați pentru a se vaccina”.

Recomandări

CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
CÂT DE SUSTENABILĂ E AFACEREA TA?
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
UPT SCHIMBĂ EDUCAȚIA PRIN TEHNOLOGIE