• Ministrul Mediului e acuzat că și-a plagiat doctoratul
  • Ar fi copiat inclusiv greșelile de tipar
  • Klaus Iohannis condamnă astfel de fapte

Nu știe engleză, dar se descurcă în română când e vorba de copiat. Este vorba de Ministrul Mediului, Costel Alexe.

ReporterIS.ro scrie că liberalul a plagiat cu punct și virgulă când și-a făcut doctoratul. Ministrul ar fi copiat inclusiv greșelile de tipar. Cu prim-ministrul alături, Alexe a declarat că acuzațiile sunt fake news.

„Trebuie spus foarte clar că nu este un plagiat, nu s-a pus nici măcar o secundă problema. De aceea nu aş vrea să comentez o non ştire pe care o cataloghez din start ca un fals”, a spus Costel Alexe.

Recomandări

LA VREMURI NOI, ROȚI NOI
IRAN ȘI ISRAEL CONTINUĂ CONFRUNTAREA
TAYLOR SWIFT, CRITICATĂ DUR DE COURTNEY LOVE
SUNAK PUNE STOP FUMATULUI
VICTORIA BECKHAM A ÎMPLINIT 50 DE ANI
ȘEFUL NATO A VORBIT CU IOHANNIS

Plagiatul e hoție, iar într-o democrație adevărată, cine fură trebuie să plece din funcție, spunea președintele Iohannis, anul trecut.

„Vorbesc de democrațiile consolidate, dacă despre un politician apare discuția că ar fi plagiat, el pleacă din politică.


La noi hoții s-au cocoțat în vârful statului și acest lucru a fost posibil și datorită toleranței prea mari a societății și a mediului universitar față de plagiat. Fiindcă plagiatul este o formă de hoție”
, a declarat Klaus Iohannis.

Aștept verdictul specialiștilor, dar nu trebuie să fii specialist ca să-ți dai seama că avem un ministru al Mediului care mai bine s-ar abține să vorbească în engleză.