• Semnarea unor contracte de muncă face parte din greutățile întâmpinate de către angajatori și salariați de la începutul pandemiei
  • Ministrul Muncii promite că digitalizarea semnăturii electronice se va face în scurt timp
  • Raluca Turcan: „Cred că în două săptămâni o să finalizăm circuitul de avizare”

De când a început pandemia și am trecut prin tot felul de restricți, lucrurile s-au tot complicat. Semnarea unor contracte de muncă face parte din greutățile întâmpinate de către angajatori și salariați. Mihai Găvan este directorul global de vânzări al unei firme IT. Se plânge de faptul că încă nu s-a implementat o măsură pentru semnătura electronică.

„Care este stadiul semnăturii electronice care trebuie, dacă mă întrebați pe mine trebuia rezolvat de mult, mult timp. De ce? Pentru că în contextul actual este foarte greu de chemat angajații la birou să semnăm documentele”, a spus Miha Găivan, directorul de vânzări la TotalSoft.

Deși este o măsură așteptată de ani de zile, abia acum ministrul Muncii, Raluca Turcan, promite că digitalizarea semnăturii electronice se va face în scurt timp. Deși au mai promis și alții.

Recomandări

PRESIUNEA CREȘTE ASUPRA LUI BIDEN
ÎI IA HARRIS LOCUL LUI BIDEN?
PE CINE FACE DE RÂS ȘOȘOACĂ?
RUSIA ÎL CONDAMNĂ PE GERSHKOVICH
UNDE FUGI DE CANICULĂ ÎN WEEKEND?
ZBORURI AFECTATE DE PANA DE LA MICROSOFT

„Cred că în două săptămâni o să finalizăm circuitul de avizare. Intră poate chiar mai devreme în dezbatere publică și va deveni o realitate, sper eu cât mai curând”, a spus Raluca Turcan.