• USR-PLUS se comportă ca și cum ar fi în opoziție, iar Vlad Voiculescu de „parcă ar fi soprana din corul bocitoarelor”, spune secretarul general al PSD.
  • Paul Stănescu: „Practic, prim-ministrul nu conduce”.

„Toată lumea vede că la ora asta trăim într-un haos generalizat. De ce se întâmplă lucrul ăsta? Unu – sunt trei guverne într-un guvern. Vorbim de guvernul Ludovic Orban- Cîțu, vorbim de guvernul Cioloș-Barna și vorbim de Kelemen Hunor-Tanczos Barna. Deci la ora asta nu se guvernează mai mult că unul dintre aceste guvernează de parcă ar fi în opoziție. Mă uit aici la partea USR PLUS. Ei parcă ar fi în opoziție la ora asta”, spune la Antena 3 secretarul general al PSD, Paul Stănescu.

Social-democratul s-a referit la situația ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu.

Am fost în guvern. Dacă eram prim-ministru, în secunda doi Voiculescu nu mai era ministru. Nu poți ca ministru să-ți delegi toate sarcinile. În momentul în care depui un jurământ pentru țară, trebuie să accepți și glonțul dacă e cazul. Ori el se comportă parcă ar fi în opoziție, parcă ar fi soprana din corul bocitoarelor. Cam așa face Voiculescu: Din păcate, Barna ne-a spus că prim-ministrul nu poate să-l demită pe Voiculescu, pentru că e o discuție în coaliție. Practic, prim-ministrul nu conduce“.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Secretarul general al social-democraților a comentat și presupusul conflict dintre Ludovic Orban și Florin Cîțu, afirmând că este normal înaintea congresului liberalului.

„Sigur că sunt multe nemulțumiri față de prim-ministru. Orban face un joc inteligent – arată cu degetul. Atunci, ei fiind în campanie electorală pentru funcția de președinte PNL, USR PLUS fiind în campanie electorală, e imposibil să funcționeze această coaliție și acest guvern”, conchide Paul Stănescu.