Ministrul Sănătății confirmă dezvăluirile lui Vlad Voiculescu: „Sunt diferențe între sistemele de raportare a deceselor”

Sursa foto: Captură video Facebook
  • Ministrul Sănătății a anunțat că raportul preliminar i-a fost trimis miercuri de membrii comisiei de anchetă.
  • Raportul este realizat de membrii comisiei de anchetă din cadrul Ministerului Sănătăţii şi de reprezentanţi ai altor instituţii.

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, susţine că, potrivit unui raport preliminar al comisiei de anchetă privind declararea deceselor COVID, există diferenţe între sistemele de raportare.

Ministrul Sănătăţii a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că raportul preliminar i-a fost trimis miercuri de membrii comisiei de anchetă.

„Am solicitat un raport preliminar, mi-a fost prezentat astăzi, există diferenţe între diversele sisteme de raportare. Nu ştim exact cauza”, a explicat ministrul Sănătăţii.

Ioana Mihăilă a mai spus că forma finală a raportului va fi prezentată pe 7 mai. Raportul este realizat de membrii comisiei de anchetă din cadrul Ministerului Sănătăţii şi de reprezentanţi ai altor instituţii.

Subiectul a fost abordat pentru prima dată de fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, şi a stârnit numeroase discuţii între membrii coaliţiei de guvernare.