• Programele economice ale celor doi candidati sustin industrii diferite
  • Alegerea lui Biden va favoriza companiile din domeniul energiei verzi
  • Biden va sprijini o relație comercială favorabilă cu țările Europei de Vest

Alegerile din America au și o super miză financiară. Politicile celor doi candidați susțin anumite domenii de afaceri. Câștigătorul cursei prezidențiale va aduce profituri uriașe pentru cei care mizează pe industriile sprijinite de el.

Joe Biden a anunțat că va readuce America în acordul de climă de la Paris și că va investi zeci de miliarde de dolari în trecerea țării la energia verde. Cine crede în Biden poate cumpăra acțiuni la firme din energia verde, precum First Solar, Sun Run sau Plug Power, care produc echipamente pentru preluarea energiei solare. Prețul unei acțiuni Sun Run este de 60 de dolari.

Biden a spus că va relua o relație prietenoasă cu aliații Americii din Europa. Vor beneficia producătorii de mașini europeni, care nu vor fi taxați suplimentar. Mercedes, BMW și Volkswagen sunt așteptate să crească la bursă. O acțiune VW se vinde acum cu 131 de dolari la bursa de la Frankfurt.

Recomandări

A.I. NEWS
ULTIMATUM PENTRU HAMAS
CÂT INVESTESC PARTIDELE ÎN PROPAGANDĂ
UNDE MERGE REGELE CHARLES
MACRON A IEȘIT LA ATAC
FERRARI LANSEAZĂ UN NOU BOLID

Trump nu crede în modificările climei și sustine industria extracției petroliere. Exxon, Chevron sau Shell sunt companii care vor câștiga dacă Trump va învinge. Exxon poate fi cumpărat cu 39 de dolari acțiunea.

Trump le impune aliaților NATO să cheltuiască 2% din PIB pentru apărare. Cele mai bune produse militare sunt americane, de aceea Lockheed Martin, producătorul avioanelor de luptă, și Raytheon, care face rachetele Patriot, vor avea de câștigat dacă Trump va fi reales. Raytheon costă acum 56 de dolari acțiunea.