Moarte tragică pentru o femeie de 29 de ani. A fost ucisă de un bărbat care s-a aruncat de pe o clădire

Moarte tragică pentru o femeie de 29 de ani. A fost ucisă de un bărbat care s-a aruncat de pe o clădire Sursă foto: Laurel McFarlane
  • O tânără a murit după ce un bărbat s-a aruncat în gol de pe o clădire
  • Bărbatul s-a prăbușit peste femeia de 29 de ani

Taylor Kahle, în vârstă de 29 de ani, a fost ucisă într-un accident neobișnuit. Un bărbat care a sărit de pe o clădire s-a prăbușit peste ea, în timp ce tânăra se plimba pe o stradă din San Diego, scrie fox29.com.

Incidentul tragic a avut loc pe 25 aprilie, când un bărbat de 20-30 de ani, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, s-a aruncat în gol. Martorii spun că s-a agățat de balustrada unui balcon de la etajul 9 înainte de a cădea pe trotuar, peste femeie.

Ulterior, el a fost declarat mort la spital, în timp ce Kahle a murit la fața locului.

Laurel McFarlane, șefa și prietena apropiată a lui Kahle, a declarat pentru postul de televiziune FOX că a primit vestea tragică luni dimineață. „El (tatăl lui Kahle – n.r.) m-a sunat și mi-a spus“, a mărturisit McFarlane, în lacrimi.

O cunosc de nouă ani. Ea i-a adus pe toți pe drumul cel bun. A fost foarte timidă și s-a transformat într-o femeie puternică, de care aveam nevoie mai mult“, a mai spus McFarlane.