• Stéphane Bancel, președintele Moderna, pledează pentru vaccinarea copiilor și adolescenților.
  • Motivul este facilitarea controlului asupra virusului.
  • Laboratorul său lucrează în prezent în acest scop.

Invitat la postul de radio RTL, președintele Moderna, Stéphane Bancel, a declarat că este în favoarea vaccinării copiilor și adolescenților împotriva Covid-19 „dacă vrem cu adevărat să obținem un efect în care avem suficienți oameni vaccinați, astfel încât acest virus să fie sub control.”

Ca sa putem trăi „așa cum trăim cu gripa sau alte virusuri respiratorii cred că vaccinarea adolescenților este importantă”, a explicat el, adăugând că laboratorul său lucrează în prezent în acest scop.

„Am început un studiu în rândul copiilor cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani în decembrie. Lucrăm pentru a avea datele în primăvară, astfel încât să ne putem întoarce la agențiile de reglementare pentru a le trimite dosarele pentru prelungirea notificării, pentru a merge de la 12 ani.”, a explicat Stéphane Bancel.

Recomandări

ATAC ÎNTR-O BISERICĂ DIN SYDNEY
IRANUL ATACĂ ISRAELUL
POLITICO: URSULA ARE ȘANSE MAI MICI LA C.E.
EU VARA NU DORM..
INTERSECȚIILE PRIND CULOARE
MERITĂ COACHELLA ORI BA?

„Dacă am putea vaccina elevii de gimnaziu și liceu în timpul verii și s-ar putea întoarce la școală în mod normal, ar fi cu adevărat un mare succes pentru copii, dar și pentru părinții lor, desigur”, a conchis el.