• Mossadul a folosit o mitralieră operată de I.A. pentru un asasinat.
  • Mohsen Fakhrizadeh era șeful programului nuclear al Iranului.
  • Din 2007 până acum, Israel a eliminat cinci iranieni din programul nuclear.

Ce filme de la Hollywood? Mossadul are scenarii la care regizorii americani nici nu visează.

New York Times a dezvăluit modul în care Israelul l-a asasinat pe șeful programului nuclear iranian, în noiembrie 2020, și scenariul e desprins din filmele SF. Mossadul a folosit o mitralieră operată de un lunetist aflat la 1.600 de kilometri distanță și asistat de Inteligența Artificială.

Niciun agent israelian nu a fost prezent, iar arma a fost atașată unui aparat robotizat, un ansamblu care cântărea peste o tonă și care a fost strecurat în țară bucată cu bucată. Omul de știință asasinat era vânat de Mossad de 13 ani, iar fostul premier Beniamin Netanyahu îl prezentase în fața lumii întregi drept posibilă țintă.

Iranul a mințit. Rău! După ce a semnat acordul nuclear, în 2015, Iranul și-a intensificat eforturile de ascundere a dosarelor nucleare secrete. Așa s-a exprimat doctorul Mohsen Fakhrizadeh, șeful proietului Amad. Țineți minte numele acesta, Fakhrizadeh! A spus că scopul principal este anunțarea închiderii proiectului Amad Adaugă însă că activitățile speciale, știți ce înseamnă asta, se vor derula sub numele de dezvoltare a cunoștințelor științifice“, spunea Benjamin Netanyahu, premierul Israelului, în 2018.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA