• Există o lipsă parțială de produse în întreaga rețea MOL, iar un sfert din stațiile de alimentare ale companiei sunt complet goale.
  • Șoferii din Ungaria au întâmpinat luni mari dificultăți în a alimenta cu combustibil, iar situația a devenit și mai tensionată marți.
  • Penuria de carburant este cauzată de o scădere cu 30% a importurilor de carburant, precum şi de unele operaţiuni de mentenanţă într-una din rafinăriile MOL.

Șoferii din Ungaria au întâmpinat luni mari dificultăți în a alimenta cu combustibil, iar situația a devenit și mai tensionată marți, a declarat Gyorgy Bacsa, directorul general al principalei companii de petrol și gaze din Ungaria, MOL, calificând drept ,,critică” situația aprovizionării cu combustibil a țării.

Situaţia ofertei este evident critică, cererea a explodat, consumatorii fac rezerve, şi au început achiziţiile determinate de panică” , a precizat Gyorgy Bacsa, director executiv al MOL, potrivit agenției Xinhua.

O penurie parţială a produselor noastre ne afectează întreaga reţea, iar un sfert dintre benzinăriile noastre sunt complet goale” , a declarat Bacsa.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Penuria de carburant este cauzată de o scădere cu 30% a importurilor de carburant, precum şi de unele operaţiuni de mentenanţă într-una din rafinăriile MOL.

Aproximativ 500 de benzinării sunt direct afectate de faptul că nu au primit combustibil de la MOL pentru a treia săptămână consecutiv. Pe măsură ce aprovizionarea se restrânge, există tot mai multe blocaje iar accesul la carburant este tot mai dificil.

MOL a anunțat, azi, că a repornit rafinăria aflată in revizie, dar problemele legate de aprovizionare nu se vor rezolva prea curând. Compania a apreciat situația drept critică.