• CBS a difuzat ediția integrală a interviului filmat la Casa Albă
  • Donald Trump a încheiat brusc interviul după doar 37 de minute și a publicat marți clipul pe Facebook
  • Postul de televiziune a publicat încă de duminică seara momentul în care președintele republican a părăsit platoul de filamre

Iritat de întrebările jurnaliștilor, președintele republican a încheiat mult mai devreme interviul din cadrul emisiunii „60 minutes”, potrivit Daily Mail.

Refuzul președintelui de a mai răspunde întrebărilor jurnalistei Lesley Stahl a fost făcut public de CBS încă de duminică seara. Cu tote acestea, faptul că jurnalista l-a pus pe Trump într-o lumină nefavorabilă, l-a determinat pe președinte să posteze întreaga filmare pe Facebook.

Comentariul acestuia indică faptul că jurnalista Lesley Stahl, de la emisiunea „60 minutes” difuzată de postul CBS, a fost părtinitoare pe întreaga durată a interviului.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„Priviți, părtinire, ură și grosolănie din partea emisiunii „60 de minute” și CBS, a menționat acesta împreună cu un link către segmentul de 37 de minute din interviu.

În emisiunea de duminică Stahl a explicat care a fost motivul reacției lui Trump: „Ne pregătisem să vorbim despre numeroasele probleme cu care se confruntă în această perioadă președintele, dar în momentul în care informațiile au început să iasă la iveală, conversația a fost brusc întreruptă”.

„A început politicos, dar din păcate s-a încheiat într-un mod cu totul controversat”, a mai spus aceasta.

Duminică seara, telespectatorii au putut urmării cele întâmplate odată ce camera care îl filma pe Trump a încetat să mai ruleze, iar președintele a plecat, spre stupoarea întregii echipe.