• Monica Anisie se arată tristă într-o postare pe Facebook
  • Ministrul Educației spune că s-a săturat de critici și că așteaptă soluții la probleme
  • Greșeala ”pepsiglas” și organizarea anului școlar i-au adus reproșuri ministrului

Cu câteva zile înainte de începerea școlii, Monica Anisie are o problemă existențială. Nimeni nu vine cu soluții! spune ministrul Educației, pe pagina personală de Facebook, într-o postare marcată cu emoticonul tristeții.

”Nu mai înțeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu! Orice intenție bună este interpretată de toți cei fără de greșeală! Oameni de bine, nu am ce zice! Toată lumea critică, nimeni nu vine cu soluții! Aștept soluții, dacă au!” scrie pe pagina sa de facebook, Monica Anisie, ministrul Educației.

Nu mai înțeleg nimic din tot ce se întâmplă în jurul meu! 😔Orice intenție bună este interpretată de toți cei fără de…

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE
Publicată de Monica Cristina Anisie pe Joi, 10 septembrie 2020

Politicienii au viziuni diferite despre începerea acestui an şcolar

PSD dă vina pe PNL, Orban caută soluţii, Anisie simte presiune

Klaus Iohannis, preşedintele României: „Uitaţi-vă la tot felul de achiziţii care nu pot fi făcute, fiindcă  măsurile birocratice sunt atât de complicate încât până şi Guvernul se găseşte în imposibilitatea de a achiziţiona la tablete”

Ludovic Orban, premierul României: „Vom căuta soluţii în continuare de conectare acum, noi nu putem recupera într-o lună de zile ceea ce nu s a putut întâmpla de la înfiinţarea telefoniei mobile”

Sorin Grindeanu, fost preşedinte ANCOM: „S-a vorbit de vreo 6 luni de zile despre digitalizare. Vreau să vă spun că în acest moment, aproximativ 26% din şcolile din România nu au conexiune de internet fix.”