• Un monolit misterios din metal a fost descoperit, în urmă cu cinci zile, în deșertul american.
  • Turiștii au năvălit în locul în care a fost sesizat.
  • Monolitul a dispărut la fel de misterios cum a apărut.

Un monolit metalic misterios a fost descoperit în urmă cu cinci zile în deșertul Red Rock, din Utah, și a provocat insterie în mediul virtual. O echipă a Departamentului de Siguranță Publică din Utah a observat, în timpul unui zbor cu elicopterul, un monolit misterios din metal, de aproximativ 3 metri, dar coordonatele nu au fost publicate de autorități.

După câteva zile de la marea descoperire, un american a reușit să lege traseul exact al elicopterului și, astfel, coordonatele au fost publicate pe platforma Reddit. Rapid, turiștii au luat cu asalt locul și s-au putut poza cu obiectul misterios.

„Agenția noastră nu a îndepărtat structura”

Totuși, origninea monolitului metalic nu a putut fi descoperită, iar în seara zilei de vineri, acest obiect argintiu a dispărut din zona în care a fost localizat, potrivit agenției locale pentru administrarea terenurilor.

Recomandări

UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE
BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
CE FACI IN WEEKEND LA PARIS?
VICTORIE PENTRU ALCARAZ LA MADRID
BENEFICIILE URCATULUI PE SCĂRI

„Am primit informații sigure că structura instalată ilegal, denumită «monolit», a dispărut de pe spațiul public. Agenția noastră nu a îndepărtat structura, ea fiind considerată proprietate privată”, au anunțat autoritățile pe Facebook.