Monolitul metalic descoperit în deșertul din Utah a dispărut într-un mod bizar

monolit-sua

monolit-sua

Un monolit metalic misterios a fost descoperit în urmă cu cinci zile în deșertul Red Rock, din Utah, și a provocat insterie în mediul virtual. O echipă a Departamentului de Siguranță Publică din Utah a observat, în timpul unui zbor cu elicopterul, un monolit misterios din metal, de aproximativ 3 metri, dar coordonatele nu au fost publicate de autorități.

După câteva zile de la marea descoperire, un american a reușit să lege traseul exact al elicopterului și, astfel, coordonatele au fost publicate pe platforma Reddit. Rapid, turiștii au luat cu asalt locul și s-au putut poza cu obiectul misterios.

„Agenția noastră nu a îndepărtat structura”

Totuși, origninea monolitului metalic nu a putut fi descoperită, iar în seara zilei de vineri, acest obiect argintiu a dispărut din zona în care a fost localizat, potrivit agenției locale pentru administrarea terenurilor.

„Am primit informații sigure că structura instalată ilegal, denumită «monolit», a dispărut de pe spațiul public. Agenția noastră nu a îndepărtat structura, ea fiind considerată proprietate privată”, au anunțat autoritățile pe Facebook.

Exit mobile version