Liderul deputaţilor USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, spune că Florin Cîţu „se agaţă cu dinţii şi cu ghearele de scaunul de la Palatul Victoria” şi că este ţinut „pe perfuzii din punct de vedere politic, pentru că zilele sale sunt numărate”. El afirmă că „miniştrii nu pot fi sclavi pe o plantaţie”.

Azi (marţi – n.r.) e ultima zi când, conform regulamentului, ar fi trebuit să fie citită în plen moţiunea de cenzură depusă vineri. Deşi nimeni nu-şi imagina că după anii negri în care l-am văzut pe Dragnea călcând în picioare democraţia, regulile, legile, Constituţia, în această clădire să se întâmple lucruri şi mai grave. Faptul că Marcel Ciolacu şi Florin Cîţu şi-au dat mâna să calce în picioare Constituţia e inadmisibil şi fără precedent”, spune Ionuţ Moşteanu.

El precizează că moţiunea nu poate fi citită şi nu poate ajunge la vot în plen „doar pentru că Florin Cîţu se agaţă cu dinţii şi cu ghearele de scaunul de la Palatul Victoria”.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Este ţinut pe perfuzii din punct de vedere politic, pentru că zilele sale sunt numărate. În 45 de zile, cel târziu, trebuie să vină în faţa Parlamentului şi atunci se va consfinţi blatul dintre Cîţu şi Ciolacu”, adaugă liderul deputaţilor USR PLUS.

El spune că interimatul de 45 de zile pentru posturile eliberate de miniştrii USR PLUS decurge din momentul depunerii demisiilor.

Demisia e un act unilateral. Miniştrii nu pot fi sclavi pe o plantaţie. Dacă au decis să plece dintr-un guvern condus de Florin Cîţu, pleacă”, conchide Moşteanu.