Moțiunea de cenzură a PSD va fi citită, joi, în Parlament. Florin Cîțu nu va fi prezent

Moțiunea de cenzură a social-democraților va fi citită în plenul Parlamentului, joi după-amiază, în lipsa premierului. Sursa: Hepta.ro
  • Moțiunea de cenzură a social-democraților va fi citită în plenul Parlamentului, joi după-amiază, în lipsa premierului.
  • Florin Cîțu va merge la deschiderea traficului pe Pasajul Mogoșoaia.
  • Moțiunea de cenzură a PSD va fi dezbătută și votată pe 5 octombrie. USR și AUR sunt pentru.

Moţiunea de cenzură a PSD va fi citită în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului joi după-amiază, în lipsa lui Cîţu. Premierul merge la deschiderea traficului pe Pasajul Mogoşoaia, împreună cu ministrul interimar al Transpoturilor, Dan Vîlceanu.

Camera Deputaţilor şi Senatul se reunesc de la ora 14.00 şi va fi prezentată moţiunea de cenzură a PSD, în absenţa premierului.

Florin Cîţu va fi prezent la momentul deschiderii traficului pe Pasajul Mogoşoaia, împreună cu ministrul interimar al Transpoturilor, Dan Vîlceanu.

Moţiunea de cenzură va fi dezbătută şi votată pe 5 octombrie. USR şi AUR au anunţat că o vot vota.

Marcel Ciolacu le-a cerut parlamentarilor PSD să evite adunările publice cu multe persoane şi evenimentele care pot fi amânate pentru a nu se îmbolnăvi de COVID-19, în contextul în care marţi trebuie să fie prezenţi în Parlament pentru a vota moţiunea de cenzură.