• Senatorii au fost cam plictisiţi la dezbaterea moţiunii simple împotriva ministrului Vela
  • Un senator neafiliat a fost confuz în privinţa numelui ministrului, dacă este „Marcel“ sau „Maricel“
  • Aceştia nici nu au păstrat distanţa fizică, deşi le era specificat, prin afişe

Senatorii s-au arătat cam plictisiţi la dezbaterea moţiunii împotriva ministrului de Interne, Marcel Vela. Aceştia vorbeau între ei, stăteau pe telefoane şi ieşeau din sală. Ba chiar, senatorul Ionaşcu Gabriel a fost cam confuz, dacă numele ministrului este Marcel sau Maricel Vela.

Senatorii nici nu prea respectau normele de distanţare fizică. Deşi era specificat că un loc trebuie să rămână liber între ei, aceştia stăteau unul lângă altul, semn că le-a lipsit socializarea cu colegii, după o lungă perioadă de activitate parlamentară în online.

Marcel Vela le-a atras atenţia antevorbitorilor că nu au respectat regulile şi nu au folosit masca la microfon şi i-a atenţionat că nu dau un exemplu bun cetăţenilor. Aceştia i-au răspuns, strigând în sală, ironic, „amendă!“.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ
„ECHITATEA POATE SALVA EDUCAȚIA”

„Doamnelor şi domnilor colegi, şi eu am să vorbesc fără mască, bănuiesc că nimeni nu are de gând să pună faţa sau mâna sau gura pe aceste microfoane“, a spus Şerban Nicolae, senator PSD. În replică, Marcel Vela a spus: „Aş fi preferat ca toţi colegii care au vorbit înaintea mea să respecte regula şi să vorbească cu mască, fiindcă suntem mai mulţi de 16 oameni în această sală“.