• Moţiunea simplă poartă denumirea de „Marius Budăi – ministrul salvării pensiilor speciale”.
  • Aceasta a fost iniţiată de 56 de deputaţi USR şi Forţa Dreptei.
  • Moţiunea a fost respinsă cu 86 de voturi „pentru”, 177 „împotrivă” şi două abţineri.

Moţiunea simplă depusă de USR şi Forţa Dreptei împotriva ministrului Muncii, Marius Budăi, a fost respinsă, marţi, de plenul Camerei Deputaţilor.

Moţiunea a fost respinsă cu 86 de voturi „pentru”, 177 „împotrivă” şi două abţineri.

„L-aţi salvat pe salvatorul pensiilor speciale şi prin asta, v-aţi constituit, oficial, prin votul în Parlament, în scut în faţa pensiilor speciale. Mergeţi şi spuneţi tuturor alegătorilor voştri ăc faceţi scut în faţa pensiilor speciale”, spune deputatul Cristian Seidler (USR) după vot.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

„Este un simulacru de moţiune scrisă de oameni care nu au fost în stare de nimic atunci când au guvernat, care au adus doar sărăcie, foamete şi au închis oamenii în case”, spune Marius Budăi, în timpul dezbaterii moţiunii simple depusă de USR şi Forţa Dreptei împotriva sa.

Moţiunea simplă „Marius Budăi – ministrul salvării pensiilor speciale” a fost iniţiată de 56 de deputaţi USR şi Forţa Dreptei.

„A trecut peste un an de când PSD este la Ministerul Muncii, pe care l-a transformat în ministerul salvării pensiilor speciale, dar şi al supraimpozitării muncii celor mai săraci dintre cei care lucrează. Cu sau fără Marius Budăi la Ministerul Muncii este acelaşi lucru. De fapt, Marius Budăi nu munceşte, el nu ratează nicio emisiune TV la care, de fapt, nu spune nimic despre cum salvează pensiile speciale sau despre cum supraimpozitează contractele cu normă parţială. Adevărul este că nici PSD nu îi pasă prea mult de Marius Budăi, pe care l-ar putea sacrifica, la o adică, la rotativă”, se arăta în moţiune.