• Discursul în limba engleză de la Madrid al ministrului mediului continuă să fie viral pe internet.
  • Videoclipul postat de un jurnalist a strâns sute de mii de vizualizări.
  • Costel Alexa spune videoclipul este viral din cauza campaniei electorale.

Prezent la Timişoara pentru a lăuda rezultatele guvernării PNL, ministrul mediului s-a scuzat atunci când a fost întrebat ce notă şi-ar data pentru discursul în limba engleză pe care l-a ţinut anul trecut în luna decembrie la Madrid.

Videoclipul continuă să fie viral pe internet şi face deliciul internaţilor de pe conturile de socializare. Costel Alexa spune că este mai preocupat de tăierea pădurilor de cât de limba lui Shakespeare

„Mă gândeam că mă întrebaţi de ce am făcut cu pădurile României care se taie în fiecare zi, repet şi am spus-o tot timpul, nu am fost niciodată un bun vorbitor de limbă engleză eu nefiind în situaţia în care în şcoala generală sau în liceu să fi făcut engleza la şcoală, am şi un accent foarte frumos moldovenesc care e delicios şi atunci când vorbeşti în limba română darămite atunci când vorbeşti în limba engleză. A fost un moment plin de emoţie la Madrid, care evident a fost taxat ca atare pe reţelele de socializare. Dar repet, totul face parte din această campanie electorală”, spune Costel Alexa, ministrul Mediului Apelor şi Pădurilor.

Recomandări

NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
UK: FETELE ÎNTREC BĂIEȚII LA FUMAT
MORIȘCA DE PE MOULIN ROUGE A CĂZUT
ACȚIUNILE META SE SCUFUNDĂ
RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI