• Joi seara, trei motocicliști au fost opriți de poliție și amendați în Cluj-Napoca în urma unor apeluri la 112 prin care se reclama gălăgie.
  • „Suna lumea la 122 si e gălăgie. Nu puteți să vă dați prin Someșeni?”, le-a spus agentul Mirel Cazac motocicliștilor.
  • Pe procesul verbal, însă, polițistul a scris că amenda este pentru lipsa trusei medicale, a triunghiurilor reflectorizante și a extinctoarelor. 

Joi seara, trei motocicliști au fost opriți de poliție și amendați în Cluj-Napoca în urma unor apeluri la 112 prin care se reclama gălăgie.

„Suna lumea la 122 si e gălăgie. Nu puteți să vă dați prin Someșeni?”, le-a spus agentul Mirel Cazac motocicliștilor, potrivit Știri de Cluj.

Pe procesul verbal, însă, polițistul a scris că amenda este pentru lipsa trusei medicale, a triunghiurilor reflectorizante și a extinctoarelor. 

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

„În ultimele zile a început să oprească motocicliști, eu fiind unul dintre abuzați, cerându-mi să prezint EXTINTOR, 2 TRIUNGHIURI REFLECTORIZANTE ți TRUSA.

Asta ca încăpățânare sau răzbunare, doar de dragul de a da amenzi pentru că nu a găsit neconformități sau alte abateri.

Noi am fost opriți 3 motocicliști, toți 3 amendați pentru aberația respectivă. Nicăieri în legislația europeană nu te obligă să porți extintor pe motocicletă.

Avem și o filmare scurtă cu domnul polițist care este foarte agitat, supărat că îi ‘dîăm de lucru’. Eu nu știu să fie interdicție de circulație în oraț, după cum se aude și pe filmare “de ce nu mergeți în Someșeni??

Unui coleg motociclist i-a spus că până dimineața amendează peste 100”, a relatat unul dintre motocicliști pentru sursa citată.