• Musk a propus organizarea de alegeri supravegheate de ONU în patru regiuni ocupate pe care Moscova.
  • Este foarte probabil ca acesta să fie rezultatul în cele din urmă – este doar o chestiune de câți vor muri până atunci, a mai adăugat el.
  • Șeful Tesla a continuat cu un alt sondaj – Să încercăm asta atunci: voința oamenilor care trăiesc în Donbas și Crimeea ar trebui să decidă dacă fac parte din Rusia sau din Ucraina.

Miliardarul Elon Musk și președintele ucrainean Volodimir Zelenski s-au luat la ceartă pe Twitter după ce Musk le-a cerut utilizatorilor de Twitter să se pronunțe asupra unui plan pentru a pune capăt războiului Rusiei în Ucraina.

Într-un sondaj de opinie pe Twitter, Musk a propus organizarea de alegeri supravegheate de ONU în patru regiuni ocupate pe care Moscova a trecut săptămâna trecută la anexarea lor după ceea ce a numit referendumuri.

Pace între Ucraina și Rusia: Refaceți alegerile din regiunile anexate sub supravegherea ONU. Rusia pleacă dacă aceasta este voința poporului, Crimeea face parte în mod oficial din Rusia, așa cum a fost din 1783 (până la greșeala lui Hrușciov), Alimentarea cu apă a Crimeei este asigurată, Ucraina rămâne neutră”, a scris Musk pe Twitter cu un sondaj da sau nu.

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Este foarte probabil ca acesta să fie rezultatul în cele din urmă – este doar o chestiune de câți vor muri până atunci, a mai adăugat el.

Șeful Tesla a continuat cu un alt sondaj – Să încercăm asta atunci: voința oamenilor care trăiesc în Donbas și Crimeea ar trebui să decidă dacă fac parte din Rusia sau din Ucraina.

La aceasta, Zelenski a răspuns cu propriul sondaj.Pe care @elonmusk îl placi mai mult? – unul care susține Ucraina, unul care susține Rusia, a scris el pe Twitter.

Musk i-a mai răspuns lui Zelenski: Susțin în continuare foarte mult Ucraina, dar sunt convins că o escaladare masivă a războiului va face mult rău Ucrainei și, posibil, lumii.