Musk și Zelenski s-au luat la ceartă pe Twitter după ce CEO-ul Tesla le-a cerut utilizatorilor să se pronunțe cu privire la un plan de pace

Elon Musk

Elon Musk

Miliardarul Elon Musk și președintele ucrainean Volodimir Zelenski s-au luat la ceartă pe Twitter după ce Musk le-a cerut utilizatorilor de Twitter să se pronunțe asupra unui plan pentru a pune capăt războiului Rusiei în Ucraina.

Într-un sondaj de opinie pe Twitter, Musk a propus organizarea de alegeri supravegheate de ONU în patru regiuni ocupate pe care Moscova a trecut săptămâna trecută la anexarea lor după ceea ce a numit referendumuri.

Pace între Ucraina și Rusia: Refaceți alegerile din regiunile anexate sub supravegherea ONU. Rusia pleacă dacă aceasta este voința poporului, Crimeea face parte în mod oficial din Rusia, așa cum a fost din 1783 (până la greșeala lui Hrușciov), Alimentarea cu apă a Crimeei este asigurată, Ucraina rămâne neutră”, a scris Musk pe Twitter cu un sondaj da sau nu.

Este foarte probabil ca acesta să fie rezultatul în cele din urmă – este doar o chestiune de câți vor muri până atunci, a mai adăugat el.

Șeful Tesla a continuat cu un alt sondaj – Să încercăm asta atunci: voința oamenilor care trăiesc în Donbas și Crimeea ar trebui să decidă dacă fac parte din Rusia sau din Ucraina.

La aceasta, Zelenski a răspuns cu propriul sondaj.Pe care @elonmusk îl placi mai mult? – unul care susține Ucraina, unul care susține Rusia, a scris el pe Twitter.

Musk i-a mai răspuns lui Zelenski: Susțin în continuare foarte mult Ucraina, dar sunt convins că o escaladare masivă a războiului va face mult rău Ucrainei și, posibil, lumii.

Exit mobile version