• Natalia Potanina a primit 40 de milioane de dolari în urma procesului de divorț din Rusia.
  • Avocații femeii speră să obțină încă 9 miliarde de dolari după procesul intentat de această dată la Londra.
  • Oligarhul rus își pune speranțele în Curtea Supremă, să-l scape de ceea ce ar putea deveni cel mai scump divorț din lume.

Londra nu mai e doar capitala financiară a Europei, ci și a divorțurilor. Cel mai bogat rus, oligarhul Vladimir Potanin, e pe cale să simtă pe pielea lui generozitatea pentru care sunt recunoscute tribunalele britanice în disputele dintre parteneri. Generozitate de care știa însă deja soția lui, Natalia, care n-a fost mulțumită cu cele 40 de milioane de dolari pe care le-a primit în urma divorțului din Rusia, așa că vrea acum să-și încerce norocul cu divorțul la Londra.

Avocații fostei doamne Potanin speră să obțină de pe urma procesului 9 miliarde de dolari din averea de aproape 30 de miliarde pe care o are oligarhul.

Cei doi au fost căsătoriți timp de 31 de ani și au locuit împreună în Rusia până în 2014, când Potanina a cumpărat o proprietate la Westminster.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Instanța din Rusia a încercat să o acuze de „turism de partaj”, însă Potanina a câștigat apelul. Acum, oligarhul rus își pune speranțele în Curtea Supremă, să-l scape de ceea ce ar putea deveni cel mai scump divorț din lume.

Citește și