• Jens Stoltenberg a susţinut o conferinţă de presă în această dimineaţă, înaintea unei reuniuni a miniştrilor de externe care va avea loc săptămâna viitoare în România.
  • Stoltenberg a declarat că va continua să sprijine Ucraina şi va oferi mai mult sprijin „non-letal” , relatează Reuters.
  • Oficialul a adăugat că nu există „o pace durabilă” dacă Rusia câştigă războiul şi a mai spus că Finlanda şi Suedia ar trebui să fie primite ca membri „cu drepturi depline” ai alianţei.

Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a susţinut o conferinţă de presă în această dimineaţă, înaintea unei reuniuni a miniştrilor de externe care va avea loc săptămâna viitoare în România.

Stoltenberg a declarat că va continua să sprijine Ucraina şi va oferi mai mult sprijin „non-letal” , relatează Reuters.

NATO va continua să fie alături de Ucraina atâta timp cât va fi nevoie. Nu vom da înapoi” , a declarat el reporterilor la Bruxelles.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

„Multe războaie se încheie prin negocieri, dar ceea ce se întâmplă la masa negocierilor depinde de ceea ce se întâmplă pe câmpul de luptă” .

Oficialul a adăugat că nu există „o pace durabilă” dacă Rusia câştigă războiul şi a mai spus că Finlanda şi Suedia ar trebui să fie primite ca membri „cu drepturi depline” ai alianţei.