• Liderul opoziției ruse încarcerat, Aleksei Navalnîi, a făcut astăzi apel la compatrioții săi să iasă în stradă împotriva invaziei în Ucraina ordonate de președintele Vladimir Putin, pe care l-a descris drept un „țar nebun”.
  • „Rusia vrea să fie o națiune a păcii. Din nefericire, puțini sunt cei care ne-ar numi așa acum. Dar măcar să nu devenim o țară de oameni speriați și tăcuți, de lași care se fac că nu observă războiul împotriva Ucrainei declanșat de țarul nostru, evident nebun”, a declarat Navalnîi pe contul său de Twitter.
  • El a subliniat că „Putin nu este Rusia. Și dacă există ceva în Rusia, în acest moment, de care putem fi cel mai mândri, este vorba de cei 6.824 de oameni care au fost arestați pentru că au ieșit – spontan – în stradă cu bannere pe care scria „Nu războiului.”

Liderul opoziției ruse încarcerat, Aleksei Navalnîi, a făcut astăzi apel la compatrioții săi să iasă în stradă împotriva invaziei în Ucraina ordonate de președintele Vladimir Putin, pe care l-a descris drept un „țar nebun”.

„Rusia vrea să fie o națiune a păcii. Din nefericire, puțini sunt cei care ne-ar numi așa acum. Dar măcar să nu devenim o țară de oameni speriați și tăcuți, de lași care se fac că nu observă războiul împotriva Ucrainei declanșat de țarul nostru, evident nebun”, a declarat Navalnîi pe contul său de Twitter.

El a subliniat că „Putin nu este Rusia. Și dacă există ceva în Rusia, în acest moment, de care putem fi cel mai mândri, este vorba de cei 6.824 de oameni care au fost arestați pentru că au ieșit – spontan – în stradă cu bannere pe care scria „Nu războiului.”

Recomandări

CE POARTĂ VEDETELE LA VOGUE WORLD
PLÂNGERI ÎMPOTRIVA BOEING
CÂT TE COSTĂ UN EV?
CE FILM VEZI AZI? BOX-OFFICE ÎȚI DĂ IDEI
ZELENSKI MERGE LA SUMMIT-UL C.E.
CUM SE SCHIMBĂ CONSUMUL DE NEWS?

Navalni se referea la miile de persoane care au fost arestate în ultimele zile în mai multe orașe din Rusia pentru că au manifestat împotriva războiului.

„Nu pot, nu vreau și nu voi sta deoparte și nu voi privi cum prostii pseudo-istorice despre evenimente vechi de secole au devenit o scuză pentru ruși să ucidă ucraineni și pentru ucraineni să ucidă ruși pentru a se apăra”, continuă principalul opozant al regimului lui Putin.