Negocierile între Rusia și Ucraina au făcut o pauză tehnică

  • Consilierul prezidențial ucrainean Mihail Podoliak a declarat luni că cea de-a patra rundă de discuții dintre Rusia și Ucraina a făcut o „pauză tehnică” și va fi reluată marți.
  • Prin intermediul contului său de pe rețeaua de socializare Twitter, Podoliak a precizat că „pauza” are ca scop facilitarea „activității suplimentare” a subgrupurilor de lucru și precizarea anumitor definiții, fără a oferi mai multe detalii. „Negocierile continuă”, a spus el.

Consilierul prezidențial ucrainean Mihail Podoliak a declarat luni că cea de-a patra rundă de discuții dintre Rusia și Ucraina a făcut o „pauză tehnică” și va fi reluată marți.

Prin intermediul contului său de pe rețeaua de socializare Twitter, Podoliak a precizat că „pauza” are ca scop facilitarea „activității suplimentare” a subgrupurilor de lucru și precizarea anumitor definiții, fără a oferi mai multe detalii. „Negocierile continuă”, a spus el.

Speranţele de a avea progrese diplomatice au crescut după ce negociatorul ucrainean Mihailo Podoliak a declarat anterior că negocierile din weekend au fost „constructive”, fiind cea mai optimistă evaluare de până acum, notează Sky News.

„Rusia începe deja să vorbească în mod constructiv”, a declarat Podoliak într-o înregistrare video online.