• La ultima conferinţă de presă, Benjamin Netanyahu a spus: „Întotdeauna am spus „Niciodată din nou”. Niciodată din nou este acum”.

Premierul Israelului spune că inima lui este frântă după ce s-a întâlnit cu familiile celor răpiţi, promiţând: „Vom folosi orice ocazie pentru a-i readuce pe fraţii şi surorile răpiţi în îmbrăţişarea familiilor lor. Răpirea lor este o crimă împotriva umanităţii”, îl citează publicaţia Times of Israel

Netanyahu îi denunţă şi pe cei care „îndrăznesc să-i acuze pe soldaţii noştri de crime de război” drept ipocriţi şi mincinoşi.

„Armata israeliană este cea mai morală armată din lume; armata israeliană face totul pentru a evita rănirea necombatanţilor”, spune el, cerând din nou locuitorilor din nordul Gazei să se îndrepte spre sudul Fâşiei Gaza.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Netanyahu a acuzat gruparea teroristă Hamas de crime de război, declarând că „foloseşte cetăţenii ca scuturi umane”, foloseşte spitalele ca sedii de teroare şi ia combustibil destinat spitalelor pentru a alimenta războiul împotriva Israelului. 

Premierul Netanyahu a făgăduit că va nimici gruparea teroristă Hamas din Fâșia Gaza.

Pe 25 octombrie, chiar de aniversarea a 50 ani de la încheierea războiului de Iom Kippur, premierul a recitat versetul 60:18 din cartea profetului evreu Isaia, care se regăseşte şi în Vechiul Testament din Biblia creştină. 

,,Nu se va mai auzi vorbindu-se de silnicie în ţara ta, nici de pustiire şi prăpăd în ţinutul tău, ci vei numi zidurile tale Mântuire şi porţile tale Laudă”