• Am decis să denunț public operațiunile de discreditare și intimidare la care sunt supusă după 18 ianuarie 2022, data la care am dezvăluit că teza premierului României, Nicolae Ciucă, este plagiată”, a explicat jurnalista.
  • Premierul Nicolae Ciucă a cerut investigații după ce jurnalista Emilia Şercan a declarat că statul orchestrează operațiuni de kompromat, de defăimare şi intimidare.

Premierul Nicolae Ciucă a cerut investigații după ce jurnalista Emilia Şercan a declarat că statul orchestrează operațiuni de kompromat, de defăimare şi intimidare. „Autoritățile statului au orchestrat o operațiune de kompromat împotriva mea. Acum încearcă să o mușamalizeze” a declarat Șercan prin intermediul PressOne.

„Acest text nu este despre viața mea privată. Acest text este despre modul în care un jurnalist de investigație este amenințat, hărțuit, intimidat și discreditat nu de exponenți ai crimei organizate, ci prin mijlocirea și complicitatea unor oficiali ai statului român! 

Am decis să denunț public operațiunile de discreditare și intimidare la care sunt supusă după 18 ianuarie 2022, data la care am dezvăluit că teza premierului României, Nicolae Ciucă, este plagiată”, a explicat jurnalista.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Premierul ar fi solicitat ca vinovații să fie trași la răspundere

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, a transmis marți, 5 aprilie, că premierul Nicolae Ciucă a cerut tragerea la răspundere a celor responsabili, după ce jurnalista Emilia Șercan a acuzat Poliția Română că a „scurs” în presă o captură de ecran depusă ca probă într-un dosar legat de amenințările pe care le-a primit după ancheta în care îl acuza pe premierul Nicolae Ciucă de plagiat în teza de doctorat.

Guvernul României susține total libertatea presei. România este o țară democratică, în care dreptul la informare și  libertatea de expresie sunt sacre. Premierul Nicolae Ciucă solicită autorităților competente ca orice formă de intimidare a jurnaliștilor sa fie investigată, iar vinovații trași la răspundere”, a afirmat Dan Cărbunaru.