Nicolae Ciucă schimbă numele cărții autobiografice. Ce titlu primește „Un ostaș în slujba țării”

Panică națională, am rămas fără ostaș în slujba țării! Cartea lui Ciucă a apărut în lista Bibliotecii Naționale cu cărți care urmează să fie lansate, doar că numele nu se potrivește cu afișele de promovare cu care PNL-ul a umplut țara. „În slujbă țării” o să fie numele oficial pe care l-a cofirmat și ostașul Ciucă care și-a mai domolit așteptările față de carte. Nu se așteaptă să fie vreun best-seller pentru că e doar o autobiografie cu povestea vieții lui.

Nici vorbele rele nu îl descurajează pe ostaș. Chiar dacă a fost ironizat de multă lume, el spune că „În slujba țării e un exercițiu de transparență și dialog cu poporul”.

Producătorii filmului Moromeții nu s-au abținut și l-au parodiat și ei pe Ciucă. În campania de promovarea a filmului Moromeții 3 a apărut un afiș cu mesajul „Un pălmaș din talpa țării”.

Scriitor, scriitor, dar până iese cartea, Ciucă are un partid de condus.

Așa că a ieșit să vorbească despre neînțelegerile din coaliție și a spus că PNL-ul rămâne la guvernare chiar dacă acum nu se mai înțelege prea bine cu PSD. Asta după ce mai mulți lideri locali din PNL i-au cerut să retragă partidul de la Guvernare. Acesta le-a mai spus psd-iștilor că dacă vor să scape de el și de PNL trebuie să își asume și să-i spună asta în mod direct.

Exit mobile version