• Premierul Nicolae Ciucă a anunţat că tichetele de energie vor fi distribuite începând de la 1 februarie.
  • Acestea vor putea fi folosite de beneficiari chiar de acasă cu ajutorul cititoarelor electronice pe care le-au primit poştaşii.
  • Distribuirea cardurilor de energie se va face prin Poşta Română.

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat că tichetele de energie vor fi distribuite începând de la 1 februarie. Acestea vor putea fi folosite de beneficiari chiar de acasă cu ajutorul cititoarelor electronice pe care le-au primit poştaşii.

„Tichetele în valoare de 700 de lei urmează a fi distribuite de la 1 februarie”, a anunţat premierul Nicolae Ciucă la începutul şedinţei de Guvern de joi. Prim-ministrul a vorbit despre modalitatea în care cardurile pot fi folosite de beneficiari.

„Începând cu 20 februarie vor putea să facă plăţile, iar aici apare chestiunea de noutate, este o facilitate cu care venim în sprijinul cetăţenilor, plata se poate face la poştă sau la poştaşi cu ajutorul unor cititoare electronice”, a explicat premierul Nicolae Ciucă.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK

Distribuirea cardurilor de energie se va face prin Poşta Română. Patru milioane de români sunt pe listele de beneficiari întocmite de autorităţi.