• Acesta a explicat că, în anul 2022, în Parcul Cişmigiu, ALPAB mai are planificate şi alte lucrări precum reparaţia Podului mare, a aleilor, reparaţia cuvei Lacului Mic şi înlocuirea locurilor de joacă. 
  • Primarul general al Bucureştiului, Nicuşor Dan, afirmă că în Parcul Cişmigiu nu e dezastrul despre care se tot vorbeşte.
  • Edilul a explicat că mai sunt lucruri de reparat.

Nicușor Dan susține că în Parcul Cişmigiu nu e dezastrul despre care se tot vorbeşte, spunând că nu este ceea ce şi-ar dori el să fie în acest parc. Primarul a precizat că se fac unele investiţii în acest parc.

În iunie, Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a verificat lucrările de refacere a 30 de pergole din Parcul Cişmigiu. Lucrarea ar fi fost realizată de muncitorii ALPAB, iar costurile doar pentru materiale se ridică la 50.000 de lei.

Este, aşa cum a fost ani de zile. Pentru că nu s-a găsit de ani de zile o soluţie pentru problema ciorilor şi a porumbeilor, se curăţă în fiecare dimineaţă, tot ce înseamnă alee, tot ce înseamnă bancă. Merg o dată la două săptămâni, trec prin Parcul Cişmigiu, nu este ceea ce mi-aş dori eu să fie Parcul Cişmigiu, mai sunt lucruri de făcut, dar nu e dezastrul pe care îl aud. Parcul Cişmigiu arată rău pentru că aleile sunt crăpate, nu au mai fost făcute de ani de zile. Ceea ce am reuşit noi să facem a fost podul, în câteva luni îl terminăm. Am găsit pergole pe care erau plante agăţătoare, le-am înlocuit, înlocuim locul de joacă care de ani de zile era vai de capul lui. Nu arată aşa cum arată, dar ne preocupăm să îl aducem la…”, a spus Nicușor Dan.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT