• Edilul Nicușor Dan a dezvăluit că Primăria Capitalei a rămas fără fonduri.
  • Nicușor Dan spune că nu mai sunt bani pentru continuarea unor lucrări.
  • Din lipsa banilor, municipalitatea va ceda mai multe proiecte importante primăriilor de sector.

Nicușor Dan a anunțat, marți, că Primăria Capitalei a rămas fără bani în vederea continuării unor lucrări, și, astfel, municipalitatea va „pasa” numeroase proiecte de bază primăriilor de sector.

Așadar, patru grădinițe, patru unități after school, extinderea unei linii de metrou, dar şi o parcare în zona de sud vor fi construite exclusiv din fondurile Primăriilor de sector.

„Municipalitatea este într-o situaţie financiară dificilă, şi pentru că sectoarele şi-au arătat disponibilitatea de a prelua obiective de investiţii pe care noi nu ne permitem să le facem, pentru a nu bloca nişte investiţii utile pentru bucureşteni, avem mai multe proiecte care sunt începute de noi şi pe care le vor face primăriile de sector. Este vorba de patru grădiniţe în Sectorul 2, noi am făcut documentaţiile, le predăm azi şi vor realiza proiectele, patru after school în Sectorul 5, şi în Sectorul 4 extinderea liniei de metrou către sud şi un park ride pe un teren adiacent acestei linii”, a declarat Nicuşor Dan, în şedinţa ordinară a Consiliului General al Municipiului Bucureşti din 29 Iunie 2021.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN