• Nicușor Dan: Nu se impune în acest moment carantinarea. Să vedem ce se întâmplă în zilele următoare
  • Primarul general a punctat că nu mai sunt locuri la ATI în Capitală
  • Viceprimarul propus al Capitalei a spus, la Europa FM, că va discuta cu primarul general despre posibilitatea instituirii carantinei în București

Discuția (cu Vlad Voiculescu – n.red.) nu a avut loc. Bucureștiul nu intră în carantină. Pentru moment, nu se pune problema. În ultimele două zile am avut în jur de 1.500 de cazuri noi. E mult. La DSP, anchetele epidemiologice sunt la zi și dispozițiile de carantinare și izolare sunt la zi. Din punctul acesta de vederi, situația este sub control”, a spus Nicușor Dan, la Digi 24.

Primarul a subliniat că, în acest moment, Bucureștiul nu mai are locuri la ATI.

Carantina se impune când un indicator trece de un anumit nivel. Nu suntem încă acolo. Indicatorul spune câte persoane sunt infectate în București în acest moment. Acest indicator este în jur de 6. Nu se impune în acest moment carantinarea. Să vedem ce se întâmplă în zilele următoare. Decizia este luată de CNSU”, a punctat primarul general.

Recomandări

TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CE FACI ÎN CAPITALĂ DE FLORII?
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
UK AR TRIMITE SOLDAȚI ÎN GAZA
AVEM PRINTRE CELE MAI MICI PREȚURI LA ENERGIE

Cel mai des bucureștenii se infectează în transportul în comun și la locul de muncă, a mai spus Nicușor Dan.

Precizările primarului vin după ce viceprimarul propus al Capitalei a spus, la Europa FM, că va discuta cu Nicușor Dan despre posibilitatea instituirii carantinei în București.