• Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a semnat, miercuri, contractul de servicii de proiectare şi execuţie pentru continuarea şi finalizarea proiectului de reabilitare a bulevardului Aerogării, inclusiv a liniilor de tramvai.
  • Lucrările vor dura 6 luni, iar valoarea este de 9,6 milioane de lei.
  • Acestea vor fi realizate de Societatea de Transport București.

Nicușor Dan a semnat săptămana aceasta contractul de servicii de proiectare şi execuţie pentru continuarea şi finalizarea proiectului de reabilitare a bulevardului Aerogării, inclusiv a liniilor de tramvai, care vor dura 6 luni.

„Am semnat contractul de servicii de proiectare şi execuţie pentru continuarea şi finalizarea proiectului de reabilitare a bulevardului Aerogării, inclusiv a liniilor de tramvai. Este vorba despre un proiect sistat de mai bine de zece ani, din cauza problemelor ridicate de exproprieri şi intrarea în insolvenţă a fostului executant”, anunţă Nicuşor Dan.

Edilul precizează că lucrările vor fi realizate de Societatea de Transport Bucureşti.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

„Până la mijlocul acestei luni va fi emis ordinul de începere a proiectării, iar apoi cel pentru execuţia propriu-zisă a lucrărilor. Se vor moderniza linia de tramvai, reţeaua de contact şi peroanele şi se vor reface canalizaţia pentru semafoare, carosabilul şi trotuarele. Lucrările vor dura 6 luni, iar valoarea contractului este de aproximativ 9,6 milioane lei”, conchide Dan.