• Trei persoane au murit, iar alte cinci au fost evacuate, după apariția unor probleme la instalația de oxigen a camionului ATI de la Spitalul „Victor Babeș” din București.
  • Potrivit Ministerului Sănătății, trei persoane au decedat după ce s-a oprit alimentarea cu oxigen în TIR-ul ATI de la Spitalul Victor Babeș.
  • Nicușor Dan, edilul Capitalei, a reacționat.

Trei persoane au decedat, luni, după ce s-a oprit alimentarea cu oxigen în TIR-ul ATI de la Spitalul Victor Babeș din Capitală. În unitatea mobilă ATI erau opt pacienți internați. Ceilalți cinci pacienți au fost transferați la alte spitale.

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a confirmat tragedia de la Spitalul „Victor Babeș”.

„În această seară, din nefericire, au decedat în condiții neclare trei pacienți de la Spitalul Victor Babeș din Capitală. E o tragedie, un moment dramatic în care vieți omenești au fost pierdute. Prezint condoleanțe familiilor care i-au pierdut pe cei dragi astăzi.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Am sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 3 în legătură cu această situație, fiindcă vinovații trebuie identificați și pedepsiți. Am solicitat colaborarea deplină a personalului acestui spital în cadrul cercetărilor care vor avea loc.
Voi reveni cu detalii”, a transmis Nicușor Dan, pe Facebook.