• Nicușor Dan cere bucureștenilor să-i facă donații în campanie.
  • Cristian Popescu Piedone și-a depus candidatura la BEC.
  • Scandalul incompatibilității se ține scai de Cîrstoiu.

La trei săptămâni de la lansarea candidatului comun PSD – PNL pentru Primăria Generală a Municipiului București, Cătălin Cîrstoiu, lucrurile pentru cele 2 mari partide din România sunt mai complicate decât par. Pentru toți competitorii. De exemplu, Nicușor Dan – susținut și el de alianța de partide a Opoziției a făcut apel la bucureșteni. Pentru că a rămas fără bani.

Cel mai important: acest site are un buton de donații. Și fac apel bucureștenilor – să doneze pentru candidatul independent Nicușor Dan. Suma pe care am strâns-o în 2020 prin donații a fost de 200.000 de euro. Anul acesta, până acum, am strâns 150.000 de euro. Și țintesc 450.000. Chiar dacă pentru mulți dintre noi pare ireal – există o șansă reală ca la sfârșitul acestor alegeri primarul Bucureștiului să fie Cristian Popescu Piedone. Pare ireal, dar suntem în această situație”, spunea Nicușor Dan, primarul Bucureștiului, candidat PMB.

Așa cum se vede, Nicușor Dan pare speriat de ascensiunea lui Piedone. Piedone – are și el durerea lui. Pentru că nu a fost sprijinit de PSD– acum se ceartă continuu cu Ciolacu. Iar alianța PSD – PNL este și ea speriată. Cătălin Cîrstoiu nu pare să performeze în sondaje și se afundă în controverse.

Recomandări

ALICIA KEYS E NOMINALIZATĂ LA TONY AWARDS
CINE-I „DI VINĂ”?
O GENERAȚIE DE SINGURATICI
MENIU A LA GREC
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE

Nu mi s-a părut normal atacul domnului Ciolacu pentru că nu este contracandidatul meu. Dacă contracandidatul meu, susținut de mega coaliția, nu este în stare să scoată 2 vorbe auzind că el de abia acum a început să se urce prin tramvaie, metrou. De aiba acum a făcut primii pași în stradă – păi eu fac lucrul acesta de 30 de ani. Dar vreau o confruntare cu candidatul. Nu vreau să vină tăticul sau mămica să mă confrunt cu ei”, a declarat Cristian Popescu Piedone, Primar Sector 5, candidat PMB.

Domnul Cătălin Cârstoiu – candidatul comun – la 3 săptămâni de la lansare este la doar 17,4%. E bine sau e rău? E o poză în timp. Mai sunt 2 luni. Noi am făcut un sondaj la PNL București. Nu cred că lucrurile s-au schimbat. 2/3 din bucureșteni nu-l voiau pe Nicușor Dan primar. Mi-e greu să cred că N Dan stă la 37% în preferințele bucureștenilor. Dacă nu vor fi rezultatele pe care le așteptăm, ambele partide vor avea un dialog în interiorul lor. Vor decide ce a mers bine și ce nu a mers bine. Pentru că e totuși 1 an cu noi alegeri, în toamnă și iarnă. La fel de importante, dacă nu – mai importante”, a declarat Sebastian Burduja, Președinte PNL București.

Citește și