Scandal la Primăria Capitalei. USR PLUS refuză votarea proiectului de buget. Nicușor Dan: Sunt uluit. Realmente nu se poate așa

nicusor-dan Mediafax Foto
  • Nicușor Dan: Toate discuțiile care trebuiau să aibă loc pe buget au avut loc și au fost extrem de civilizate și de constructive și s-au adus îmbunătățiri
  • Nicușor Dan s-a împotrivit propunerii USR PLUS de retragere de pe ordinea de zi a proiectului bugetului Capitalei
  • Consilierii USR PLUS din Consiliul General i-au cerut marți seara lui Nicușor Dan să retragă proiectul de buget al Capitalei: „Avem motive să credem că estimările de venituri nu sunt realistice”

Nicușor Dan respinge criticile aduse de consilierii USR PLUS privind bugetul Capitalei și afirmă că acesta a fost dezbătut timp de șase săptămâni: „Sunt uluit. Realmente nu se poate așa”.

„Sunt uluit. Noi am avut un buget. Primarul a discutat cu fiecare din grupurile de consilieri din majoritate. Grupurile de consilieri din majoritate au discutat între ele încă de acum șase săptămâni și acum venim și spunem că e un alt buget. Realmente nu se poate așa. Deci în opinia mea toate discuțiile care trebuiau să aibă loc pe buget au avut loc și au fost extrem de civilizate și de constructive și s-au adus îmbunătățiri. Dacă se dorește să mai discutăm pe buget o putem face, dar haideți să ne grăbim să dăm bucureștenilor bugetul pe care-l așteaptă să putem începe investițiile”, spune Nicușor Dan.

El s-a împotrivit propunerii USR PLUS de retragere de pe ordinea de zi a proiectului bugetului Capitalei.

Ordinea de zi a fost aprobată cu 42 de voturi „pentru” și 12 abțineri.

Consilierii USR PLUS din Consiliul General i-au cerut marți seara lui Nicușor Dan să retragă proiectul de buget al Capitalei: „Avem motive să credem că estimările de venituri nu sunt realistice”.