• Nicuşor Dan spune că a cerut Corpului de Control un raport cu privire la deficienţele din fiecare instituţie implicată, după cazul femeii care a murit muşcată de câini în zona Lacul Morii.
  • Primarul general al Capitalei mai spune şi că acela care a greşit va plăti.
  • Acesta a transmis condoleanţe familiei şi prietenilor femeii care a murit sâmbătă în zona Lacul Morii după ce a fost atacată de câini.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, spune că a cerut Corpului de Control un raport cu privire la deficienţele din fiecare instituţie implicată, după cazul femeii care a murit muşcată de câini în zona Lacul Morii, şi că acela care a greşit va plăti.

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan susţine că a discutat sâmbătă şi duminică cu persoanele implicate în acest caz. El spune că este o responsabilitate comună a mai multor instituţii, unele în subordinea Primăriei Generale.

„Refuz să intru însă în jocul incriminării şi acuzaţiilor politice. Am cerut Corpului de Control al Primarului să prezinte un raport cu deficienţele fiecărei instituţii, iar cine a greşit va plăti. Mai important, cu ce trebuie să facă fiecare instituţie pentru ca astfel de drame să nu se mai repete” , a scris duminică seara pe Facebook Nicuşor Dan.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Acesta a transmis condoleanţe familiei şi prietenilor femeii care a murit sâmbătă în zona Lacul Morii după ce a fost atacată de câini.