• Nicușor Dan a anunțat, pe Facebook, că rezultatul testului pentru COVID-19 este negativ.
  • Totodată, el a anunțat că va sta în izolare până vineri și va repeta testul.
  • Nicușor Dan și-a făcut testul pentru COVID-19, după ce a participat la o emisiune cu un realizator tv, confirmat, duminică, cu noul virus.

Primarul ales al Capitalei, Nicușor Dan, a primit, luni, rezultatul testului pentru SARS-CoV-2. La fel ca și în cazul premierului Ludovic Orban, rezultatul primit de Dan este negativ.

Primarul ales al Capitalei Nicușor Dan a postat, pe pagina sa de Facebook, faptul că rezultatul testului COVID făcut la cerere este negativ, dar rămâne în izolare.

„Nu sunt încadrat în definiția de caz, deci nu am obligații legale de izolare. Totuși, pentru maxima protecție a celor din jur voi mai rămâne în izolare până vineri 9 octombrie inclusiv, când voi și repeta testul”, a spus Dan.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Nicușor Dan a fost prezent, luni, la o întâlnire cu vicepremierul Raluca Turcan și cu ministrul Ioan Boloș, la Ministerul Fondurilor Europene, apoi a decis să se testeze pentru SARS-CoV-2, la fel ca și premierul Ludovic Orban, care a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane și a solicitat efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus. Orban și Dan au fost în același studio cu un realizator tv, confirmat, duminică, cu noul virus.

Și premierul a primit rezultatul și nu este infectat, dar rămâne în izolare până joi.