• PNL a decis să îl susţină pe Nicuşor Dan în alegerile pentru Primăria Capitalei
  • Nicuşor Dan este suţinut şi de USR în cursa pentru funcţia de edil al Bucureştiului
  • USR şi PLUS nu au căzut de acord asupra unui candidat comun între Nicuşor Dan şi Vlad Voiculescu

Preşedintele PNL a anunţat în urmă cu puţin timp că liberalii au decis să il susţină pe Nicuşor Dan la primăria Capitalei. Discuţiile vor continua şi zilele următoare în forurile statutare ale partidului, a declarat Ludovic Orban.

Nicușor Dan (comunicat): „Mulțumesc președintelui PNL, Ludovic Orban, pentru susținerea candidaturii mele la Primăria Capitalei. Este un gest de mare responsabilitate politică, în condițiile în care PNL-ul are în interiorul său persoane foarte competente pentru această poziție. Prin acest gest de responsabilitate, dorința bucureștenilor de a avea un candidat unic al Opoziției împotriva administrației Firea – PSD este foarte aproape de a fi realizată. Vreau să asigur mediul de afaceri că va avea în mine un partener de bază. Orașul are nevoie de dezvoltare, iar sectorul privat este motorul dezvoltării. Vom simplifica interacțiunea cu autoritatea, vom emite toate autorizațiile în termenul legal.”

Ludovic Orban: „PNL a efectuat o cercetare sociologică amplă la nivelul Bucureștiului și sectoarelor Capitalei. În urma ei a rezultat că toți candidații PNL au șansa de a câștiga alegerile, dar nu avem această garanție că pot câștiga în bătălia cu PSD. În urma discuțiilor pe care le-am avut cu Nicușor Dan, mai multe discuții care au vizat problematica Bucureștiului, soluțiile pentru rezolvarea marilor probleme ale Capitalei, am luat decizia de a îl propune pe Nicușor Dan ca și candidat la Primăria Capitalei, susținut de PNL. În zilele următoare, voi susține această propunere în fața PNL București, BEX și BPN al PNL…Este cel mai potrivit candidat.”

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Dan Barna, (Facebook): O veste bună – PNL tocmai a anunțat că îl susține pe Nicușor Dan, candidatul USR pentru Primăria Capitalei. Anunțul este un mare pas înainte pentru perspectiva unui candidat unic anti-PSD la București.

PMP a anunțat miercuri că îl va susţine pe Nicuşor Dan la Primăria Capitalei.

Ordonanța de Urgență privind anticipatele a fost respinsă de Senat. Actul merge la Camera Deputaţilor, forul decizional

Senatorii au respins, azi, ordonanţa de urgenţă emisă de Guvernul Orban OUG pe anticipate prevede creşterea numărului de parlamemtari pentru Diaspora OUG prevede că cetăţenii vor putea vota la alegerile parlamentare de oriunde s-ar afla Senatorii au respins, azi, ordonanţa de urgenţă pentru organizarea alegerilor anticipate, prin care creşterea numărul de parlamentari pentru diaspora. Totodată, […]

Read more

Sursă foto: Mediafaxfoto