• Cîțu n-a vrut să spună nici dacă a rămas fără sprijinul USR-PLUS, nici ce i-a transmis Iohannis și nici dacă se gândește să demisioneze.
  • Șeful USR, Dan Barna, a fost activ azi doar printr-un mesaj intern pentru colegii de partid.
  • Între timp, șeful PSD devine tot mai plastic în criticile la adresa guvernului și președintelui.

Revolta USR-PLUS a durat 24 de ore. Azi, toți miniștrii Alianței au fost la ședința de guvern. La final, a vorbit doar Cîțu, care n-a vrut să spună nici dacă a rămas fără sprijinul USR-PLUS, nici ce i-a transmis Iohannis, nici dacă se gândește să demisioneze.

Premierul a refuzat să răspundă întrebărilor esențiale. „Discuțiile între preşedintele Klaus Iohannis și mine, sunt discuțiile noastre. Vă mulțumesc!”, a spus Cîțu.

Șeful USR, Dan Barna, a fost activ azi doar printr-un mesaj intern pentru colegii de partid.

Barna vrea respect

„Este despre a fi respectați ca parteneri de coaliție și asta e o miză pe care dacă nu o câștigăm, degeaba mai stam la guvernare. Aici ne-au judecat greșit, crezând că o înghițim fericiți fără să mai zicem ceva”, a scris Barna, potrivit Hotnews.

Între timp, șeful PSD devine tot mai plastic în criticile la adresa guvernului și președintelui.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Metaforele lui Ciolacu

„Au trecut mai bine de 24 de ore de când trei găști au aruncat țara în haos. Iar Iohannis – artizanul acestui dezastru, doarme neîntors! S-a umflat socata în voi! Vă dați cu trotinetele în cap! Vă trageți de păr în fața camerelor!”, a scris Marcel Ciolacu pe facebook.

Oficial, Cîțu e intermar la Sănătate. Practic, toate atribuțiile i-au fost delegate lui Romică-Andrei Baciu.

El era oricum secretar de stat în instituție. Pe când era premier, Cioloș a vrut să-l pună ministru al Sănătății. Însă apariția imaginilor de pe vremea când Romică-Andrei Baciu era model l-a făcut să se răzgândească.

Ministerul Sănătății, aflat în centrul acestui scandal între USR-PLUS și PNL, ar trebui desființat, crede Dragoș Damian, CEO Terapia. Argumentele lui le aflăm chiar acum.