• Primarul municipiului Bârlad, Dumitru Boroş, îl acuză pe liderul PNL Vaslui, Nelu Tătaru, că este „groparul liberalismului vasluian”.
  • „A reuşit să înscăuneze în funcţia de al PNL Bârlad în şedinţa convocată nelegal un om care nu are nici măcar calitatea de membru”, spune el.

„Tătaru, groparul liberalismului vasluian, calcă în picioare statutul. Statutul şi legile interne ale PNL au fost încălcate, cu bună ştiinţă, doar pentru ambiţia celui care, vremelnic, se află la cârma organizaţiei judeţene”, potrivit unui comunicat de presă al PNL Bârlad postat de Dumitru Boroş pe Facebook.

El îl acuză pe Nelu Tătaru că a impus ca preşedinte PNL Bârlad o persoană care nu mai este membru PNL.

„Domnul Tătaru s-a întrecut pe sine însuşi, asta după ce printr-o semnătură abuzivă şi ilegală a anulat alegerile legale şi statutare din data de 16.06.2021 ale Organizaţiei PNL Bârlad. A reuşit să înscăuneze în funcţia de al PNL Bârlad în şedinţa convocată nelegal, un om care nu are nici măcar calitatea de membru, în persoana numitului Georgică Vulpe. În data de 11.12.2020, acesta şi-a depus demisia din partid, înregistrată sub nr. 193/11.12.2020. Această demisie a fost postată şi promovată pe toate reţelele de socializare, inclusiv în presă. Ceea ce nu ştie domnul Tătaru (deşi este preşedinte) şi armata de strânsură din alte partide, conform art. 33, pct. 2 din statut. Va urma…”, mai spune Boroş.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Dumitru Boroş a ataşat mai multe extrase din Statutul PNL, precum şi o imagine cu demisia lui Georgică Vulpe.